Humalaisten Nuorisoseuran vuosikokous Koskella Tl

Takana 120 toimintavuotta, edessä...?

Teksti: Tuula Lindqvist

Lähes 30 jäsentä oli noudattanut kutsua vuosikokoukseen 2021 Mikkelisunnuntaina.
Mailmanlaajuisesta pandemiasta huolimatta. Ei Pahajoen partahille, vaan Paimionjoen.

Aluksi vaihdettiin kuulumisia jälleennäkemisen merkeissä, ruokailtiin.
Esimies Teemu Kosken aloitussanojen jälkeen vietettiin hiljainen hetki poisnukkuneitten humalaiskyllöisten/ jäsenten muistoksi. Onnittelut entisen tavan mukaan olivat lähteneet kahdeksankymppisille jäsenille.
Kokouksen puheenjohtajan nuijaa valittiin heiluttamaan jämäkkä Leo Kymäläinen; yksimielinen oli sihteerinkin valinta: Marja Lindqvist.

Johtokunta nuortuu jäsen kerrallaan

Uusiksi jäseniksi johtokuntaan valittiin Juha-Veli Frantti ja Veikko Uotinen, Jorma Laineen ja Tuula Lindqvistin tilalle. Muilta osin entiset toimihenkilöt jatkavat Teemu Kosken ollessa esimiehenä.
Johtokunnan kokoonpano: Teemu Koski (esimies), Juha-Veli Frantti, Saara Humalamäki, Aarre Karonen, Erkki Karonen, Marja Lindqvist, Vesa Palmgren, Juhani Puukka (varaesimies), Liisa Puukka, Matti Puukka, Liisa Rantahalvari, Eija Korpiniitty, Veikko Uotinen.
Seuran taloutta hoitaa Keijo Karonen, joten toimihenkilöiden sukunimet Karoset ja Puukat kertonevat, että mihin kylään juuret johtavat.
Toiminnantarkastajan kaino huomautus jäsenmaksujen maksamatta jättämisistä taisi antaa itse kullekin syyn tarkisteluun.
Jäsenyys säilyy kympillä (10 euroa). Tilinumero on tässä: FI43 5214 0050 0443 62, Lapin Osuuspankki.
Kokous, niin sopuisa kuin vain olla voi, sujui rivakasti esityslistan mukaan, kuten aina ennenkin. Ohjelmaa esittivät Saara Humalamäki laulu ja runoelmat sekä Janette Humalamäki laulu, säestäjänä Teemu Koski hanuri.
Meil humalaiskyllöisil onkii omat ”vilppulat ja vesteriset”. Ei huoli ehkes naapurkyläst käyvä lainaamas!

Ohjelmaa esittivät Saara Humalamäki laulu ja runoelmat sekä Janette Humalamäki laulu, säestäjänä Teemu Koski hanuri. Kuva on julkaistu aiemmin Räisäläinen -lehdessä joulukuu 2021.

Toimintasuunnitelma

Vuoden 2022 toimintasuunnitelman tärkein kohta on juhlavuoden vuosikokouksen ja sen yhteydessä pidettävän juhlan järjestely.
120-vuotisjuhlan valmistelutoimikuntaan valittiin: Eija Korpiniitty, Toini Lindblom, Raili Nummela ja Saara Humalamäki.

Lokakuu 2022
Juhlapäivä on sunnuntai 2.10.2022. Paikka ja muut asiat tarkentuvat myöhemmin, ja niistä ilmoitetaan mm. Räisäläinen -lehdessä.

Takaisin maaliskuun 2022 lehteen