Räisäläisten Säätiön valtuuskunnan kokous
pidettiin Tupalan Hovissa

Räisäläisten Säätiön valtuuskunnan kokous pidettiin Säkylässä Tupalan Hovissa lauantaina 18. maaliskuuta. Kokouksessa oli läsnä vajaat 20 henkilöä. Kokouksen avasi valtuuskunnan puheenjohtaja Jarkko Peltola ja hänet valittiin myös kokouksen puheenjohtajaksi. Sihteeriksi kutsuttiin Kirsti Mäkitalo
ja pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tarja Jaakkola ja Jyri Huppunen.


Valtuuskunnan kokoukseen saapunut parikymmenpäinen osanottajajoukko kokoontui yhteiskuvaan
Tupalan Hovin sisätiloissa.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä hyväksyttiin vuoden 2017 toimintasuunnitelma ja vahvistettiin talousarvio kuluvalle vuodelle.

Räisäläisten Säätiön uusien sääntöjen toinen käsittely oli myös kokouksen aiheena ja säännöt hyväksyttiin 18.3.2017 pidetyssä kokouksessa. Ensimmäisen kerran uudet säännöt käsiteltiin 18.8.2016 pidetyssä kokouksessa.

Valtuuskunta muuttui hallintoneuvostoksi

Uusien sääntöjen hyväksymisen myötä säätiön valtuuskunta muuttui hallintoneuvostoksi ja hallintoneuvoston puheenjohtajaksi valittiin helsinkiläinen Jarkko Peltola, joka on toiminut viime vuosina myös valtuuskunnan puheenjohtajana. Hallintoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin Erkki Karonen Marttilasta.

Hallintoneuvoston varsinaisiksi jäseniksi kolmivuotiskaudeksi valittiin: Matti Takala (Espoo), Kimmo Rouhiainen (Kokemäki), Tarja Jaakkola (Kokemäki), Arja Salo (Eura), Kari Seppä (Harjavalta), Liisa Hällström (Harjavalta) ja Jyri Huppunen (Kokemäki). Varajäseniksi valittiin Mikko Ahola (Turku), Antti Ruponen (Kokemäki) ja Niko Huttunen (Helsinki).

Erovuoroisiksi jäseniksi arvottiin:
-Vuonna 2018: Tarja Jaakkola, Matti Takala, Arja Salo ja varajäsen Niko Huttunen.
-Vuonna 2019: Kimmo Rouhiainen, Liisa Hällström ja varajäsen Mikko Ahola.
-Vuonna 2020: Jyri Huppunen, Kari Seppä ja varajäsen Antti Ruponen.

Hallitus

Räisäläisten Säätiön hallitukseen kolmivuotiskaudeksi valittiin: puheenjohtajaksi Jouko Perttu Eurasta, varapuheenjohtajaksi Seila Hoppendorff Säkylästä, jäseniksi Tuovi Suutari Raumalta, Matti Lunde´n Kokemäeltä ja Kirsti Mäkitalo Eurasta. Varajäseniksi valittiin Juha Pökkönen Raumalta ja Risto Pohjalainen Eurasta. Säätiön tilejä ja hallintoa tarkastamaan valittiin HT Hannu Järvimäki Eurasta ja varalle HT Kalle Lempainen Nakkilasta.

Kokouksessa todettiin, että säätiö on onnistunut myymään sijoituksia hyvillä kurssivoitoilla. Säätiöllä on käytettävissään näissä asioissa asiantuntija Erkki Sinkon osaaminen.

Takaisin kesäkuun 2017 lehteen